Spis i parken 

vaffelis
Nyd en is eller en kop kaffe med udsigt til parken
grill område

Nyd jeres medbragte mad i parken

Medbring egen mad eller spis i vores café
På Verdenskortet kan du tage madpakken med hjemmefra og nyde den i vores grønne omgivelser. Vi har bordebænke sæt på mange lokationer i parken, tæt hvor børnene kan lege og opleve. I kan derfor roligt nyde kaffen, mens børnene giver den gas på legepladsen eller sammen med vores søde dyr. Hvis I vil i ly for sol eller regn, så har vi også massere af plads i vores overdækket telt. I kan derfor sagtens besøge os med madkurven i alle slags vejr.

Prøv vores grill-menu for kun 128,-

grill-selv

I parken har vi gjort plads til grill-hygge i vores fine grill-areal, hvor I er mere end velkommen til at medbringe mad, som i sammen kan grille, mens i nyder naturen og solen. Hvis I ikke lige har taget maden med, men stadig ønsker stemningen og hyggen ved at grille, så bestil endelig en grill-pakke hos os! Så sørger vi for maden og servicen, så I kan nyde dagen.

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram