DA EN DE

Skoleklasser

Send din lærer til afrika

Vi tager hvert år imod rigtig mange busser fyldt med glade og spændte skoleelever. Vi har flere forskellige temaer/emner som lærere med fordel kan bruge. I kan fx forberede undervisningen med at lære geografi og skalering (Matematik –víd hertil, at 27 cm på Verdenskortet svarer til 111 km. i den virkelige verden). 

Alle verdensdele og lande hos os er i de rigtige målestoksforhold. Derfor er noget af den nordlige verden her også 2 gange – for prøv selv at gøre en kugle flad… dét er der virkelig meget læring i.

NYHED 2021 - Bæredygtig udstilling

Som en nyhed i 2021 har vi lavet et helt nyt område der omhandler forurening, bæredygtighed og FN´s 17 verdensmål. Vi har en afstemning om hvilket Verdensmål vores gæster synes er det vigtigste – og hér er der virkelig grobund for mange store diskussioner og følelser.

plast i vandet

Derudover har vi et bassin med verdenskortet flydende side om side med visualiseringer af de faktiske plasticsupper vi har flydende i vores oceaner – altså dem der er der udover dét microplast vi ikke kan se. 

Plastsupperne er meget store og virkelig en visuel øjenåbner for både børn og voksne.

workshop - plastik i havene

I højsæsonen, eller efter aftale, har vi også en workshop hvor børn kan bygge både af genbrugsmaterialer. Dette giver ofte gode samtaler om vores brug-og-smid-væk-samfund. De sejlende kreationer kan derefter søsættes i bassinet. Vi er tilknyttet Skoletjenesten i Viborg. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.