Skoleklasser på Verdenskortet

I sæson 2020
Kom på klassetur ved Hobro og Viborg
Vi tager hvert år imod rigtig mange busser fyldt med glade og spændte skoleelever. Vi har flere forskellige temaer/emner som lærere med fordel kan bruge. 
I kan fx forberede undervisningen med at lære geografi og skalering (Matematik –víd hertil, at 27 cm på Verdenskortet svarer til 111 km. i den virkelige verden). Alle verdensdele og lande hos os er i de rigtige målestoksforhold. Derfor er noget af den nordlige verden her også 2 gange – for prøv selv at gøre en kugle flad.. dét er der virkelig meget læring i. 
NYHED 2020 – BÆREDYGTIG UDSTILLING
Som en nyhed i 2020 har vi lavet et helt nyt område der omhandler forurening, bæredygtighed og FN´s 17 verdensmål. Vi har en afstemning om hvilket Verdensmål vores gæster synes er det vigtigste – og hér er der virkelig grobund for mange store diskussioner og følelser. 
De 17 Verdensmål afstemning
Derudover har vi et bassin med verdenskortet flydende side om side med visualiseringer af de faktiske plasticsupper vi har flydende i vores oceaner – altså dem der er der udover dét microplast vi ikke kan se.

Plastsupperne er meget store og virkelig en visuel øjenåbner for både børn og voksne. 
I højsæsonen, eller efter aftale, har vi også en workshop hvor børn kan bygge både af genbrugsmaterialer. Dette giver ofte gode samtaler om vores brug-og-smid-væk-samfund. De sejlende kreationer kan derefter søsættes i bassinet. 

Vi er tilknyttet Skoletjenesten i Viborg. Se mere på https://klcviborg.dk/, såfremt I er tilknyttet Viborg kommune.

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram