Jobmuligheder på Verdenskortet

Skal du være en del af Team Verdenskortet?
Vi søger sæsonmedarbejdere for sæson 2024 - er det dig vi søger?

Hvad kan Verdenskortet tilbyde dig?

Verdenskortet er en arbejdsplads, hvor trivsel og godt humør er i højsædet. Vi sørger for gode arbejdsvilkår, og sætter altid en ære i en arbejdskultur, hvor alle er en vigtig del af “et større hele” og med til at sikre, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse, når de besøger vores attraktion.

Vi går meget op i, at vores medarbejdere nyder at komme på arbejde, men forventer også, at den enkelte ønsker at bidrage til gode resultater samt være en værdifuld del af teamet. På denne måde skaber vi de bedste rammer for både vores kollegaer og vores gæster.

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at sende os en ansøgning, hvor du beskriver, hvad du kan bidrage med, samt hvorfor du ønsker, at blive en del af Team-Verdenskortet.

Ledige stillinger på Verdenskortet

Personale over 18 år til arbejde i billetsalg, butik & café
Til vores billetsalg, butik og café søger vi personale til deltidsstillinger. Det er vigtigt, at du er smilende og imødekommende af væsen og synes at det er spændende, at skulle tale fremmedsprog, når vi af og til får besøg fra hele verden.
 
Vi har kun glade gæster, og ofte mange af dem (dermed supertravlt), så det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og det gode humør, mens du holder styr på ordrer fra køkkenet og ekspederer servicemindet og smilende ved indgangen.
 
Vi vægter, at du selv kan tage initiativ til at gå den ekstra mil for en kunde eller tage ansvar for en opgave, der skal løses. Erfaring med (eller mod på) mérsalg (opgradering til sæsonkort mm) er også en fordel.
 
Køkkenpersonale under 18 år
Vi søger friske, unge mennesker til vores cafékøkken. Med udgangspunkt i god hygiejne og fødevaresikkerhed, laver I dejlig mad til vores gæster, mens I holder køkkenet rent og ryddeligt. Alt køkkenpersonale skal også have lyst til at servere, når der er travlhed i caféen. Weekendvagter med køkkentjans og servering til fester og selskaber kan også komme på tale.
  
Praktiske informationer:
Sæsonen løber fra 1. april t.o.m efterårsferien, men vores vigtigste sæson er sommerferien – det er derfor en fordel, hvis du ikke skal på ferie eller have for meget fri. Du skal, ved indkaldelse til en evt. samtale, aflevere din plan for fridage i ferien, så vi kan få det hele til at gå op.
 
Der vil indgå rengørings- og køkken/opvask-opgaver i alle jobfunktioner.
Arbejdstiden er ca. kl. 9.00 – 17.00 eller 18.00, men kan variere. Løn efter kvalifikationer og alder.

Er det DIG vi mangler?

Så send os din ansøgning (gerne videoansøgning) på info@verdenskortet.dk
Mærk e-mailen ”JOB”. Vi vil rigtig gerne høre, hvad du er god til og hvad du kan bidrage med her på Verdenskortet. Husk billede på din ansøgning, samt at skrive dit navn, alder, telefonnummer og adresse i mailen.

Vi holder samtaler løbende, så hold dig ikke tilbage – skriv til os, så vi kan se om vi er et match.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Bedste hilsner fra
Verdenskortet

Scroll to Top