DA EN DE

køb Billetter og Sæsonkort

Billetter

  • Entrebillet for barn
  • billetter til verdenskortet

Sæsonkort

  • sæsonkort
  • sæsonkort voksne

Opgrader til et sæsonkort for kun 20kr

Køb børne- og voksen entrébilletter til Verdenskortet – en af de helt unikke turistattraktioner i Danmark – her. Du kan også opgradere til sæsonkort for kr. 20,- pr. person, når du køber eller indløser entrébilletter hos os, så du kan komme tilbage igen og igen – f.eks. når vi i skolernes efterårsferie samt påskeferie holder åben og byder på en masse sjove aktiviteter og hygge. Se vores åbningstider her.

Køb af billetter kan ske her på hjemmesiden, eller ved ankomst.

Hvad kan man lave hos Verdenskortet?

For den nette sum af en billets pris kan du tage en jordomrejse, finde vej gennem labyrinten, tage en tur på trampolinen, hilse på en kanin, prøve kræfter med stylter og meget mere. I kan nyde jeres medbragte mad i parken og benytte jer af vores grill i parken ganske gratis, eller købe noget godt til ganen i vores café.

Vi sælger også løbende billetter til events som Mortens aften, Sct. Hans m.v., med lækre buffeter. Så hold øje på siden her, så du ikke går glip af det næste.

Ønsker du et slag minigolf, eller en køretur med vores æsel kan dette tilkøbes billigt. Vi tilbyder også prisoverslag til grupper og skoleklasser. Du kan se alle vores priser her. Du er velkommen til at tage hund med, så længe de er i snor.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.