køb Billetter og Sæsonkort

Billetter & sæsonkort

Såfremt du ikke kan se billetsalget, kan du klikke HER og tilgå billetsalget på en særskilt side. 

 • Pladsholder
 • Pladsholder
 • -10% sæsonkort verdenskortet

  Sæsonkort barn (2-12 år)

  Original price was: 125,00 kr..Current price is: 112,00 kr.. Tilføj til kurv
 • -10% sæsonkort verdenskortet

  Sæsonkort voksen (fra 13 år )

  Original price was: 210,00 kr..Current price is: 189,00 kr.. Tilføj til kurv

Events & Arrangementer

Opgrader til et sæsonkort & få masse af fordele

Køb børne- og voksen entrébilletter til Verdenskortet – en af de helt unikke turistattraktioner i Danmark – her. Du kan også opgradere til sæsonkort, når du køber eller indløser entrébilletter hos os, så du kan komme tilbage igen og igen – f.eks. når vi i skolernes efterårsferie samt påskeferie holder åben og byder på en masse sjove aktiviteter og hygge. Se vores åbningstider her.

Køb af billetter kan ske her på hjemmesiden, eller ved ankomst.

Hvad kan man lave hos Verdenskortet?

For den nette sum af en billets pris kan du tage en jordomrejse, finde vej gennem labyrinten, tage en tur på trampolinen, hilse på en kanin, prøve kræfter med stylter og meget mere. I kan nyde jeres medbragte mad i parken og benytte jer af vores grill i parken ganske gratis, eller købe noget godt til ganen i vores café.

Vi sælger også løbende billetter til events som Mortens aften, Sct. Hans m.v., med lækre buffeter. Så hold øje på siden her, så du ikke går glip af det næste.

Ønsker du et slag minigolf, har vi en 18 hullers minigolfbane, hvor du kan udfordrer familie og venner. Vi tilbyder også prisoverslag til grupper og skoleklasser. Du kan se alle vores priser her. Du er velkommen til at tage hund med, så længe de er i snor.

Scroll to Top