lokaler til fest og selskaber

Gør festen verdensomspændende og anderledes ved at holde den i et af de 3 selskabslokaler hos Verdenskortet nær Hobro. Så kan gæsterne snuppe en tur rundt om jorden inden desserten eller tage en sejltur på alle verdenshave, mens der bliver ryddet af bordet. Book i dag, og giv alle dine gæster en anderledes festoplevelse.

Fest- og selskabslokaler med forplejning

Vil du gerne give dine gæster en anderledes og lidt mere aktiv oplevelse, næste gang I skal holde fest i det midt- og nordjyske? Så kan du med fordel holde din fest hos Verdenskortet nær Hobro. På Verdenskortet har vi flotte festlokaler, der passer til alt lige fra en lille komsammen og til den helt store familiefest. F.eks. lokaler til en konfirmation, et bryllup, en barnedåb eller en rund fødselsdag.

Vi står for alt det praktiske omkring borddækning, madlavning og servering – og vi klarer også oprydningen bagefter. Så det eneste du skal sørge for, er feststemte gæster og afslappede værter, som kan nyde festen.

selskabsrestaurant i hobro
festlokaler i nordjylland

fest med udsigt til verden

Verdenskortets festlokaler skaber hver deres helt unikke stemning, og udsigten må sige at være i verdensklasse. For udenfor vinduerne ligger Verdenskortet i Klejtrup Sø.

Det er et målefast verdenskort, som blev opbygget minutiøst af Søren Poulsen for snart 100 år siden. Siden har nu 4 generationer holdt verdenskortet opdateret, og givet gæster fra nær og fjern en anderledes oplevelse af den klode, som vi alle sammen bor på.

Se hvilket lokale der passer bedst til din næste fest, og få samtidig inspiration til opdækning og bordopstilling.

unikke lokaler til konfirmationsfest i nordjylland

Leder du efter steder at holde konfirmation i Nordjylland? Det er ikke altid nemt ed planlægningen af en sådan stor dag – med alt fra kjole, indbydelser, mad og finde lokaler. Verdenskortet tilbyder et unik festlokale i Viborg med forplejning, hvor fejring af konfirmanden er helt ideel.

Her er rig mulighed for parkering, og masser af skønne indtryk og aktiviteter til gæster af alle aldre. Læs mere nedenfor 

Robåde på Verdenskortet
attraktion i nordjylland

SNUP EN TUR JORDEN RUNDT INDEN DESSERTEN

Kombiner festen med oplevelse, for attraktionen Verdenskortet er ikke større, end at du kan komme verden rundt på under 10 minutter.

Så hvis du vil have aktiveret gæsterne undervejs i løbet af middagen, eller mens bordene bliver gjort klar til dans og kaffe, kan du sende dem en tur jorden rundt imens.

Er der mere tid – og er vejret til det – kan de også tage på verdensomsejling på de syv have i de små, hyggelige både, som ligger i søen.

sådan booker du din fest

Har du brug for et lokale til en anderledes, verdensomspændende fest, får du alle mulighederne her på Verdenskortet. Det er bare at kontakte os i god tid, før du skal bruge fødselsdags-, bryllups- eller konfirmationslokaler. For vores selskabslokaler til fest er et populært valg. Mange af dem der kommer som gæster, får nemlig selv lyst til at give deres gæster en anderledes fest på Verdenskortet mellem Viborg og Hobro. 

Ring til os i dag, og book din næste fest.

bag om verdenskortet
Scroll to Top

selskab & fester

Indsend en uforpligtende forespørgsel til Verdenskortet. Vi vender tilbage med et tilbud til dig hurtigst muligt

Forespørgsel møde/konference lokaler

Indsend en uforpligtende forespørgsel til Verdenskortet. Vi vender tilbage med et tilbud til dig hurtigst muligt