DA EN DE

Lej lokaler til fest og selskaber

Gør festen verdensomspændende og anderledes ved at holde den i et af de 3 selskabslokaler hos Verdenskortet i Hobro. Så kan gæsterne snuppe en tur rundt om jorden inden desserten eller tage en sejltur på alle verdenshave, mens der bliver ryddet af bordet. Book i dag, og giv gæsterne en anderledes festoplevelse.

Fest- og selskabslokaler med forplejning

Vil du gerne give dine gæster en anderledes og lidt mere aktiv oplevelse, næste gang I skal holde fest i det midt- og nordjyske? Så kan du med fordel leje et fest- og selskabslokale hos Verdenskortet lidt uden for Hobro. Hos Verdenskortet har vi 3 flotte festlokaler, der passer til alt lige fra en lille komsammen og til den helt store familiefest. F.eks. lokaler til en konfirmation, et bryllup eller en rund fødselsdag.

Vi står for alt det praktiske omkring borddækning, madlavning og servering – og vi klarer også oprydningen bagefter. Så det eneste du skal sørge for, er feststemte gæster og afslappede værter, som kan nyde festen.

lokaler til fest
lokaler til fest

fest med udsigt til verden

De 3 festlokaler skaber hver deres helt unikke stemning, og udsigten må sige at være i verdensklasse. For udenfor vinduerne ligger Verdenskortet i Klejtrup Sø.

Det er et målefast verdenskort, som blev opbygget minutiøst af Søren Poulsen for snart 100 år siden. Siden har nu 4 generationer holdt verdenskortet opdateret, og givet gæster fra nær og fjern en anderledes oplevelse af den klode, som vi alle sammen bor på.

Se hvilket lokale der passer bedst til din næste fest, og få samtidig inspiration til opdækning og bordopstilling.

snup en tur jorden rundt inden desserten

Kombiner festen med oplevelse, for attraktionen Verdenskortet er ikke større, end at du kan komme verden rundt på under 10 minutter.

Så hvis du vil have aktiveret gæsterne undervejs i løbet af middagen, eller mens bordene bliver gjort klar til dans og kaffe, kan du sende dem en tur jorden rundt imens.

Er der mere tid – og er vejret til det – kan de også tage på verdensomsejling på de syv have i de små, hyggelige både, som ligger i søen.

Robåde på Verdenskortet
klassetur

skab et lærerigt indslag under festen

Vil du gøre festen endnu mere verdensorienteret, kan du få os til at afholde en lille geografiquiz. Eller give et af de spændende oplæg, som vi også præsenterer for skoleelever og andre gæster.

Her får du og dine gæster en masse spændende fakta om alle verdens lande. Det hele præsenteres på en sjov, underholdende og lærerig måde, som ikke tager pusten fra festen.

sådan lejer du lokalerne

Har du brug for et lokale til en anderledes, verdensomspændende fest, får du alle mulighederne her på Verdenskortet. Det er bare at kontakte os i god tid, før du skal bruge fødselsdags-, bryllups- eller konfirmationslokaler. For vores selskabslokaler til fest er et populært valg. Mange af dem der kommer som gæster, får nemlig selv lyst til at give deres gæster en anderledes fest på Verdenskortet mellem Viborg og Hobro. Vi holder som udgangspunkt åbent for selskaber t.o.m. uge 43.

Ring til os i dag, og book din næste fest.

bag om verdenskortet
børnefødselsdag på verdenskortet

invitationer til gæsterne

Send dine gæster en flot invitation, inden de skal til fest på Verdenskortet. Vi har sammensat en skabelon, der gør det nemt for dig at glæde dine gæster. 

Print og udfyld den, eller udfyld den på din computer.

Scroll til toppen

selskab & fester

Indsend en uforpligtende forespørgsel til Verdenskortet. Vi vender tilbage med et tilbud til dig hurtigst muligt

Forespørgsel møde/konference lokaler

Indsend en uforpligtende forespørgsel til Verdenskortet. Vi vender tilbage med et tilbud til dig hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.