I parken 

Efter at have stødt på en sten, der lignede Jylland, realiserede Søren Poulsen sin idé om at skabe en virkelighedstro udgave af den store vide verden i årene 1944-1969 - Verdenskortet - som er blevet bevaret, passet og plejet helt frem til nu.

Velkommen til vores oplevelsespark 


Hver eneste verdensdel er placeret som mindre øer i vandet, hvor børn kan hoppe fra Europa til Asien på ingen tid.  Verdenskortets oplevelsespark gemmer på en masse glæder, som vi gerne vil dele med alle gæster i 2021.
   
lyttepost
grønne lunde

Naturoplevelser

Udover de mange aktiviteter i parken, som vi tilbyder, er det også muligt at trække sig lidt tilbage og nyde en stille stund i naturen. Vi har flere naturområder, og på jeres gåtur på parkens stier, kan I læse om Danmark og resten af verden på de forskellige informationsskilte, så I stadig får en del af oplevelsen ved at gå tur i naturen.

Oplebelser for hele familien

Ved grænsen mellem Nordjylland og Midtjylland finder man en unik park, hvor hele familien har mulighed for at nyde en dag under åben himmel. Verdenskortets park ved Klejtrup sø sørger for, at I kan få en sjov og lærerig dag, mens I befinder jer i de smukkeste omgivelser - her kan I klappe søde dyr, spille gamle spil og meget mere.
Få en tur i vores æsel vogn eller klap vores søde geder
labyrint for hele familien

Udendørs aktiviteter

Vi har et stort udvalg af forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Verdenskortets park er opdelt i forskellige områder, hvor der er rig mulighed for læring og sjov. Oplev blandt andet den snørklede labyrint, hvor I sammen skal prøve at finde vejen ud igen

Her må du slå din familie..

...i minigolf i hvert fald. På vores minigolfbane kan I konkurrere mod hinanden på 18 forskellige huller. I kan også lege løs på en af vores legepladser, og prøve dine seneste tricks af på hoppepuden- Besøg også vores lyttepost, og hør hvordan Verdenskortets historie startede og om det store arbejde, det har været at udforme hele verden samt den park, der står her i 2021.
minigolf 18 huller
Børn ror i sejlbåd på Stillehavet - en sjov aktivitet

Sjove oplevelser for alle

Børn og voksne kan både få oplevelser til vands, til lands og i luften, når I vælger at besøge Verdenskortets park. Først og fremmest kan I sammen gå jorden rundt og opleve de mange forskellige landes flag, bjerge, ørkener og floder. Derudover har børnene mulighed for at sejle rundt i vores udgave af Stillehavet, hvor vi har en del mindre både til rådighed.

Send din klasselærer til Afrika

- eller Nordpolen eller Borneo eller?
Tag geografitimen med udenfor, og rejs jorden rundt med din klasse på jeres besøg. Find ud af, hvor Indien ligger, hvor stor Sahara egentlig er, og hvordan det tyrkiske flag ser ud. Spring fra Danmark til Peru, eller rejs tværs gennem Europa. Hvis du vil vide mere om klassearrangementer, så ring gerne til os, eller send os en mail.
Kom hele klassen og lær en masse på en spændende dag på Verdenskortet
Hoppepude

Kom i hopla

Prøv og se, hvor højt du kan hoppe fra hoppepuden, og oplev kassen med rekvisitter til gamle spil og lege – vikingespil, stylter, ”gå til Island efter sild”, støvlekast, trække stok, kaste hestesko, ”stikke Palles øje ud”, mikado, petanque og kroket. Desuden kan du klappe de søde dyr i parken, hvor det også er muligt at få en tur i æselvogn om sommeren.

Skræddersy jeres besøg i oplevelsesparken 

Oplevelsesparken fylder et stort område, og yderligere har vi et enormt udvalg af aktiviteter for børnefamilier. På den måde har I selv mulighed for, at vælge fra og til, så dagen passer lige netop til jeres familie. Når sulten melder sig, kan I enten spise medbragt mad, og samtidig benytte jer af grill-området.  I kan også både bestille mad hos os hjemmefra eller benytte jer af caféen.
stylter kast med hestesko spil vikingespil og petanque

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram