Mad ud af huset

Hyg dig med dine gæster og lad os lave din festmenu
Skal festen holdes derhjemme eller andet steds? Så lad Verdenskortet lave maden. Vi sikrer mad af høj kvalitet og friske råvarer, hvor vores dygtige kok kræser om smage og detaljer. Du kan vælge mellem vores mange menuer, eller kontakte os om netop dine ønsker. På den måde sammensætter vi den perfekte madoplevelse, som du kan byde gæsterne derhjemme. Nemmere bliver det vist ikke. Læs mere om vores lækre udvalg af menuer, eller send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig!
Påsken er en fantastisk højtid med hygge og skønt samvær i fokus. Til hyggeligt samvær hører også lækker mad og drikke, men hvad skal man vælge?? 
Sammensæt en lækker påskefrokost eller -middag fra vores lækre menukort. Verdenskortet søger for god og hjemmelavet mad, som vores dygtige kok tilbereder i vores eget køkken. Vi gør det nemt for dig at invitere gæster. 
Det eneste du skal gøre, er at bestille mad og afhente hos os, så sørger vi for en fantastisk madoplevelse. Så gør det nemt for dig selv og bestil din påskefrokost ud af huset. Se vores udvalg af lækre retter, og send os en mail med din forespørgsel eller ordre.

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der opstod en fejl. Prøv igen

Verdenskortet vil bruge de indtastede data til fremtidig markedsføring og nyt vedrørende Verdenskortet. Data vil ikke blive videregivet til 3. part
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram