DA EN DE

mad ud af huset

fra vores egen køkken

Hos Verdenskortet giver vi dig muligheden for at holde den perfekte fest eller komsammen derhjemme, eller hvor festen skal afholdes. Vi tilbyder mad ud af huset, så du nemt kan bestille og hente maden hos os. Alt vores mad bliver lavet i vores eget køkken af friske og lækre råvarer. Vi går op i god mad, og at detaljerne skal selvfølgelig altid spille. Vores dygtige kok sørger for at give dig god mad med hjem, hver gang.

forskellige menuer, så du kan vælge

Hvor end du gerne vil holde din fest, og uanset hvilken type fest du holder, så kan vi garantere, at vi kan leverer mad, som nok skal behage. Med friske råvarer sørger vi for at lave indbydende mad, der får dine gæster til at tage to gange. Vi har et udvalg af forskellige menuer og retter, som du kan sammensætte din menu præcis, som du ønsker det. Og skulle der ikke lige være det, du gerne vil have, så kan du altid kontakte os, så skal vi nok finde ud af noget. Vælg mellem vores forskellige forretter, hovedretter og desserter, hvor du til hovedret frit kan vælge mellem de forskellige kartoffel-muligheder.

Skal du holde en lang fest, så kan vi også supplere med forskellige typer natmad, så du kan sende gæsterne hjem på fuld mave. Det er mad ud af huset der vil noget!

mad ud af huset hobro
pålægskagemand
bestil mad til fest

Vi klarer det praktiske

Med mad ud af huset fra Verdenskortet kan din fest kun blive en succes. Maden kommer klar og færdigpakket i termobokse, så du blot skal hente og servere. Vi klarer alt det praktiske, og du kan læne dig tilbage og nyde frugterne af din gode planlægning.

Priserne her på siden er ved bestilling til minimum 15 personer. Hvis du ønsker mad til færre, tillægges der 10% til kuvertprisen. Maden afhentes efter aftale hos Verdenskortet.

Vi står altid klar til at tage en snak om dine ønsker, og guider dig gerne igennem vores udvalg og sammensætninger. Og hvis du ønsker noget helt andet, så kan du altid sige til, så sammensætter vi en menu perfekt til jer. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på tlf.: 98 54 61 32 eller mail: info@verdenskortet.dk.

Scroll til toppen

mad ud af huset

Indsend en uforpligtende forespørgsel til Verdenskortet. Vi vender tilbage med et tilbud til dig hurtigst muligt

Bemærk: ved færre end 15 pers. tillægges 10% til kuvertpris

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.