Skøn musikalsk aften med Lars Lindbjerg og 3-retters menu.
Vi gentager successen og byder atter Lars velkommen på Verdenskortet.
Vi skal nyde hans skønne musik og en velsmagende 3 retters menu fra køkkenet.
D. 22. september åbner vi dørene til en fantastisk aften med lækker mad og god musik.
Vores kok Henrik har sammensat en fantastisk menu til aftenen.
Forret
Citrusbagt torsk i hjertesalat med karse-emulsion og radise.
Terrin af perlehøne med persillemayo og sprøde blå kartoffelchips
Dansk augustuskinke, frisé, mandler og Vesterost
Hertil serveres små kuvertbrød med aioli og smør.
Hovedret
Langtidsstegt oksefilet med rosmarin
Grillet unghanebryst med timian
Nye små kartofler med persille og smør
Sauté af nye danske grøntsager
2 Salater med årstidens grønt
Sauce bordelaise
Dessert
Chokoladekage med saltkaramel
Mazzarin med hvid chokolademousse og rød skovsyre
Panna cotta med cointreau og blåbær
Rabarberkompot med Vanilleskum og krokant