billetter/sæsonkort

Musikalsk aften med Lars Lindbjerg D. 22. september

Forret
Citrusbagt torsk i hjertesalat med karse-emulsion og radise.

Terrin af perlehøne med persillemayo og sprøde blå kartoffelchips
Dansk augustuskinke, frisé, mandler og Vesterost

Hertil serveres små kuvertbrød med aioli og smør.

 

Hovedret
Langtidsstegt oksefilet med rosmarin
Grillet unghanebryst med timian
Nye små kartofler med persille og smør

Sauté af nye danske grøntsager

2 Salater med årstidens grønt

Sauce bordelaise

Dessert
Chokoladekage med saltkaramel

Mazzarin med hvid chokolademousse og rød skovsyre

Panna cotta med cointreau og blåbær

Rabarberkompot med Vanilleskum og krokant

 

 

399,00 DKK

På lager: 100 på lager

Yderligere produktinfo

Skøn musikalsk aften med Lars Lindbjerg og 3-retters menu.

D. 22. september åbner vi dørene til en fantastisk aften med lækker mad og god musik.
Vores kok Henrik har sammensat en fantastisk menu til aftenen.

Forret
Citrusbagt torsk i hjertesalat med karse-emulsion og radise.
Terrin af perlehøne med persillemayo og sprøde blå kartoffelchips
Dansk augustuskinke, frisé, mandler og Vesterost

Hertil serveres små kuvertbrød med aioli og smør.

Hovedret
Langtidsstegt oksefilet med rosmarin
Grillet unghanebryst med timian
Nye små kartofler med persille og smør

Sauté af nye danske grøntsager

2 Salater med årstidens grønt

Sauce bordelaise

Dessert
Chokoladekage med saltkaramel
Mazzarin med hvid chokolademousse og rød skovsyre
Panna cotta med cointreau og blåbær

Rabarberkompot med Vanilleskum og krokant

 

 

relaterede produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.