billetter/sæsonkort

Mortensaften D. 10. november 2023

Traditionen tro afholder vi Mortensaften på Verdenskortet D. 10. november kl. 17:00-21:00
Vores chefkok Henrik og hans dygtige køkken disker op med en velsmagende menu, og vores serveringspersonale sørger for god servicering hele aftenen.

FORRET: (Tallerken anrettet)
Duèt af letrøget hellefisk, rørt med fraiche og krydderurter, samt citrusbagt lyssej
Anrettet med små salater og limecréme, hertil mørkt landbrød og smør.

HOVEDRET (Tag selv bord)
Confiteret andelår
Rosastegt andebryst med honning og rosmarin
Flæskesteg
Brunede kartofler
Hvide kartofler
Rød spidskålssalat med tranebær og balsamicosirup
Grønkålssalat med ristede mandler og syltet æble
Flødesauce
Ovnbagte æbler og svesker

DESSERT: (Tag selv bord)
Profiterolles med hasselnød og mørk chokolade
Lys spongecake med hindbærskum
Små vandbakkelser med vaniljefyld
Verdenskortets chokoladekage med cointreau-syltede skovbær

225,00 kr.375,00 kr.

375,00 kr.

På lager: 71 på lager

225,00 kr.

På lager: 25 på lager

Yderligere produktinfo

Traditionen tro afholder vi Mortensaften på Verdenskortet D. 10. november kl. 17:00-21:00
Vores chefkok Henrik og hans dygtige køkken disker op med en velsmagende menu, og vores serveringspersonale sørger for god servicering hele aftenen.

FORRET: (Tallerken anrettet)
Duèt af letrøget hellefisk, rørt med fraiche og krydderurter, samt citrusbagt lyssej
Anrettet med små salater og limecréme, hertil mørkt landbrød og smør.

HOVEDRET (Tag selv bord)
Confiteret andelår
Rosastegt andebryst med honning og rosmarin
Flæskesteg
Brunede kartofler
Hvide kartofler
Rød spidskålssalat med tranebær og balsamicosirup
Grønkålssalat med ristede mandler og syltet æble
Flødesauce
Ovnbagte æbler og svesker

DESSERT: (Tag selv bord)
Profiterolles med hasselnød og mørk chokolade
Lys spongecake med hindbærskum
Små vandbakkelser med vaniljefyld
Verdenskortets chokoladekage med cointreau-syltede skovbær

relaterede produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.