DA EN DE

stressfrie oplevelser

Stressfrie oplevelser

turistattraktioner i danmark

Staycation: Sommerferie Jylland

Mange blev introduceret for begrebet “STAYCATION” i sommeren 2020, da danskerne, grundet Covid-19 pandemien, afholdte deres sommerferie inden for landets grænser. En staycation indebærer netop, at man ikke rejser udenlands når man holder ferie, og for mange har det vist sig, at Danmark er et yderst fantastisk land at holde sommerferie i. Uanset om allerede I ved, hvilken sommerferie I skal holde, bør I overveje at køre en tur gennem Jylland og besøge Verdenskortet.
 

Oplevelser i Viborg for børn og voksne

Hos Verdenskortet afholder du ferie i Danmark, samtidig med, at du besøger hele verden – her er plads til fantastiske familie oplevelser, aktiviteter for børn og stressfrie oplevelser. Oplev en stressfri atmosfære i vores park, som er fuld af liv og kan give din familie en oplevelse, I sjældent glemmer.

oplevelser i jylland

I Jylland får du afviklet den stress, din travle hverdag har båret med sig – sluk din mail, og gør noget godt for dig selv og din familie, så I sammen tilføjet flere minder til livet. Et besøg hos Verdenskortet giver atter overskud på kontoen, så prioriter at komme ud og se noget nyt – så skal din mail nok vente på dig til du kommer tilbage igen. 

Stressfrie oplevelser er så vigtige, og især hvis du ønsker at bringe mere luft ind i sindet. Uden disse stressfrie oplevelser, glider dit overskud en tak længere væk for hver dag, der går, men det agter Verdenskortet at forhindre.

Facebook er et fantastisk sted, hvis du ønsker at finde virksomheder og deres åbningstider, nyheder, samt andres bedømmelser af stedet. På Facebook kan du både finde frem til virksomhederne, men det er også på Facebook du finder inspiration til andre lokationer, I kan opleve. På Facebook finder du oplevelser for ældre, aktiviteter for hele familien og alt der i mellem.

energimuseet

familieoplevelser: 3 fede attraktioner i jylland

For at gøre det nemt, overskueligt og billigt for dig at planlægge et besøg til Viborg og omegn, har de tre største attraktioner, Mønsted Kalkgruber, Energimuseet og Verdenskortet, indledt et samarbejde til fordel for vores gæster. Hvis du køber entrébillet til ét af disse tre steder, får du 50% i rabat på entrébillet til de to andre steder, uanset hvilken attraktion du besøger først. Alle attraktionerne er fyldt med fantastiske oplevelser, og du har mulighed for at købe sæsonkort alle tre steder.

Har du én eller flere dage til at udforske området, og vil du gerne have mere info? Klik ind på www.stressfrieoplevelser.dk, og find mere info om både energimuseet, Verdenskortet og Mønsted Kalkgruber, så du ved hvordan du skal bruge dine feriedage i Danmark.

Mønsted Kalkgruber
robåde på verdenskortet
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.