Køb sæsonkort til verdenskortet online og spar 10%

Derudover får du rabat på entreen hos 13 andre seværdigheder og attraktioner

Køb dine sæsonkort online og spar 10%

Få fri adgang i hele sæson 2023 og tag familien under armen – igen og igen – og nyd sommeren på vores attraktion og i vores hyggelige park i Klejtrup.

Når du bestiller dit sæsonkort online vil du modtage en kvittering per mail. Ved dit første besøg hos verdenskortet vil du få udleveret et fysisk kort, som også kan benyttes hos vores 13 samarbejdspartnere.

Sjov, leg og læring for mere end 50.000 gæster om året

Oplevelser for hele familien

Ved grænsen mellem Nordjylland og Midtjylland finder man en unik park, hvor hele familien har mulighed for at nyde en dag under åben himmel. Verdenskortets park ved Klejtrup sø sørger for, at I kan få en sjov og lærerig dag, i mens I befinder jer i de smukkeste omgivelser - her kan I klappe søde dyr, spille gamle spil, hoppe på hoppepude og meget mere.

KOM I HOPLA

Prøv og se, hvor højt du kan hoppe fra vores to store hoppepuder. Oplev kassen med rekvisitter til gamle spil og lege fra da dine bedsteforældre eller oldeforældre var børn. Se om du kan gennemføre skattejagten rundt i parken sammen med din familie. Løb en tur på stylter og prøv ikke at fare vild i vores labyrint. Desuden kan I klappe de søde dyr i parken, hvor det også er muligt at købe en tur i æselvogn om sommeren.

OPLEV DEN STORE VERDEN

Hver eneste verdensdel er placeret som mindre øer i vandet, hvor børn & voksne kan hoppe fra Europa til Asien på ingen tid. Oplev det imponerende atlas af sten skabt af Søren Poulsen i årene 1944 – 1969 og siden vedligeholdt og værnet om af de efterfølgende generationer. Verdenskortets oplevelsespark gemmer på en masse glæder, som vi gerne vil dele med alle vores gæster.

HER MÅ DU SLÅ DIN FAMILIE..

...i minigolf i hvert fald. På vores minigolfbane kan I konkurrere mod hinanden på 18 forskellige huller. I kan også lege løs på en af vores legepladser, og afprøve dine seneste tricks af på hoppepuden. Besøg også vores lyttepost, og hør historien om Verdenskortets om det store arbejde, det har været at udforme hele verden samt den park, der står her i dag.

’DYRE’ OPLEVELSER

Kom helt ned i gear og klap gederne, som elsker at hoppe rundt og lege. Først på sæsonen kan I opleve de små gedekid. Tag jer tid til at beundre de smukke fugle, som I finder rundt omkring i parken, og husk at slå et smut forbi og kig til vores søde kaniner.

SJOVE OPLEVELSER FOR ALLE

Børn og voksne kan både få oplevelser til vands, til lands og i luften, når I vælger at besøge Verdenskortets park. Først og fremmest kan I sammen gå jorden rundt og opleve de mange forskellige landes flag, bjerge, ørkener og floder. Derudover har børnene mulighed for at sejle rundt i vores udgave af Stillehavet, hvor vi har en del mindre både til rådighed. Og så skal I ikke glemme en tur i vores udkigstårn, hvor I kan dreje roret & få fortalt historien om Verdenskortet, i mens I har udsyn over hele den vide verden.

UDENDØRS AKTIVITETER

Vi har et stort udvalg af forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Verdenskortets park er opdelt i forskellige områder, hvor der er rig mulighed for læring og sjov. Oplev blandt andet den snørklede labyrint, hvor I sammen skal prøve at finde vejen ud igen. Udfordre din mor eller far til at gå på stylter og se om dine bedsteforældre kan huske nogle af de gamle lege fra deres barndom.

Åbningstider 2023

September - Weekendåbent

Efterårsferie uge 42

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.