Selskaber og fester

Fest med udsigt
Smukke åkander i Klejtrup Sø
På Verdenskortet bliver din fest med garanti en succes. Her finder du de ideelle lokaler og omgivelser til din næste fest, hvor du kan inviterer dine gæster med på en jordomrejse de aldrig glemmer. Vi sørger for en festlig opdækning efter dine ønsker, og ikke mindst god og hjemmelavet mad, som vores dygtige kok kræser om i Verdenskortets eget køkken.

På Verdenskortet skaber vi fester I aldrig glemmer. 

Vores lokaler

Verdenskortet rummer 3 flotte lokaler, perfekte til enhver anledning. Vi har lokaler til de små komsammener, men også til de større fester, som f.eks. konfirmationer. Lokalerne har hver sin hyggelige atmosfære og ikke mindst en udsigt i verdensklasse. Se hvilket lokale der passer bedst til din næste fest, og få samtidig inspiration til opdækning og bordopstilling.

Invitationer til gæsterne

Send dine gæster en flot invitation, inden de skal til fest på Verdenskortet. Vi har sammensat en skabelon, der gør det nemt for dig at glæde dine gæster. 

Print og udfyld den, eller udfyld den på din computer

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram