Vores lokaler

Glaspavillonen, Den Lille Sal og Sørensminde
Møder på Verdenskortet
Opdækning på verdenskortet
På Verdenskortet har vi 3 hyggelige lokaler i flotte og unikke omgivelser. Vi har lokalerne til både små og store fester, og kan rumme op til 120 gæster i vores nyrenoverede glaspavillon. Se mulighederne for din næste fest nedenfor. 

Ved bestilling af fester er bordene pyntet med dug, servietter valgt ud fra vores sortiment, hvide lys og blomst efter årstiden.

Ønskes bordene ved brunch og frokost festdækket med dug, lys, blomster og opsat serviet tillægges pr. kuvert kr 15,-

Glaspavillon

Glaspavillonen er Verdenskortets største sal med plads til 120 personer. Salen er placeret i hjertet af Verdenskortet og har både udsigt til hele verden og vores skønne park. Her kan du holde festerne med mange gæster. 

Salen kan slås sammen med nabosalen, Den Lille Sal, så du får plads til endnu flere gæster, en større buffet eller måske et sted at drikke velkomstdrikken. 

Vær selv med til at bestemme bordopstillingen til din fest. Her er der massere af plads til forskellige opstillinger, og vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig med at finde den perfekte opstilling til din fest.

Nedenfor kan du se vores foreslag til forskellige bordopstillinger, så du nemmere kan overskue, hvordan din næste fest skal se ud. Samtidig finder du massere inspiration fra tidligere fester til bl.a. festopdækning. 
Fest opdækning i Glaspavillon
Fest i glaspavillon
Opdækning til fest i Lille Sal
Fest opdækning lille sal

Lille Sal

Den Lille Sal skaber de perfekte rammer til især de mindre komsammener og fester. Salen har plads til 45 personer, afhængig af opstillingen. Vores smukke park ligger lige uden for døren, og giver dermed de perfekte omgivelser - den har endda egen terrasse. 


Nedenfor kan du se vores ideer til opstillingen til din næste fest - men husk, det er blot vejledende, så vi tager altid imod dine ønsker og ideer.

Sørensminde

Sørensminde er Søren Poulsens gamle barndomshjem, som du kan bestille til din næste fest. Her holdes festen i mere private omgivelser, men fortsat med adgang til vores skønne områder og Verdenskortet. Huset oser af en hyggelig atmosfære, der med garanti vil skabe de perfekte rammer til jeres fest. 


Sørensminde har plads til 55 personer, afhængig af opstillingen. Huset har egen terrasse og parkering og kan bruges til enhver anledning.
Se bordopstillinger for Sørensminde
Bordopstilling i Sørensminde

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram