Bordopstillinger - Glaspavillonen 

På Verdenskortet går vi op i at tilpasse festen perfekt til dig. Derfor har vi samlet en oversigt over en række foreslag til, hvordan din næste fest kan se ud. Det er blot vejledende, så vi tager altid i mod dine ønsker om bordopstillinger og dekorationer. Nedenunder kan du se, hvordan du bedst opstiller bordene i forhold til vores tre flotte sale: Glaspavillonen, Den Lille Sal & Sørensminde.  

Opstilling 1 - Hestesko 

I vores store sal, Glaspavillonen, er der rig mulighed for diverse opstillinger til mange gæster. Nedenfor ses eksempler fra tidligere fester, med bordopstillingen, som er vist til højre. Opstillingen er ideel til arrangementer, som konfirmationer, bryllupper og fejring af bryllupsdage. Her kommer værten i større fokus og har udsigt til alle sine fine gæster.
bordopstilling hestesko glaspavillon

Opstilling 2 - Enkeltborde 

En anden ideel opstilling til festerne med mange gæster er opstillingen nedenfor. Den kan lade sig gøre i forskellige variationer, og er også perfekt til mindre selskaber. Denne opstilling er ideel til alle former for fester og arrangementer.

Opstilling 3 - Højbordet 

Denne opstilling er perfekt til både store og små selskaber. Her placerer vi et hovedbord bagerst i lokalet, hvor værten/værterne kan få udsigt over alle sine gæster. Opstillingen skaber samtidig god plads og kan opstilles efter behov og antal gæster.
Vi dækker op og gør klar inden din festFest opdækning i Glaspavillon

Opstilling 4 - Langborde

Festopdækning med grønt tema+
Langborde samler gæsterne, og giver massere af plads til både buffet og gavebord. Langbordene kan gøres længere, men også kortere, afhængig af antal gæster. Opstillingen er velegnet til alle former for selskaber og arrangementer. 

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram