Selskaber og fester

Drømmer du om unikke omgivelser til din næste fest? Hold den på Verdenskortet, hvor vi sørger for god og hjemmelavet mad fra en af vores mange menuer, og ikke mindst de ideelle lokaler for at skabe en dejlig dag for dig og dine gæster. Så inviter dine gæster til fest med en udsigt i verdensklasse
Fest i glaspavillonen
Middag eller frokost med venner - få mad ud af huset

Mad ud af huset

Verdenskortet giver dig også mulighed for at holde den perfekte fest hjemme eller andet steds. Du kan nemlig bestille og hente maden hos os. Vi tilbyder hjemmelavet mad på friske råvarer, som vores dygtige kok tilbereder i Verdenskortets eget køkken. Vi går op i god mad og detaljerne bad, og nu kan du få oplevelsen med hjem.

Busser og grupper

På Verdenskortet har du mulighed for at bestille en af vores mange middags- og kaffeborde, som du kan nyde med udsigt til hele verden, eller i Søren Poulsens gamle barndomshjem. 

Kontakt os for det perfekte tilbud til dit busselskab eller gruppe. Og vi giver jer selvfølgelig en god rabat på entreen ved bestilling.
Bustur og grupper
Sørensminde -det perfekte mødehus eller selskabslokale

Brunch og frokost

Inviter familien på en lækker brunch eller frokost i et af Verdenskortets mange stemningsfulde lokaler. Vælg selv mellem vores forskellige menuer, og så sørger vi for den perfekte dag for dig og dine gæster. Nyd udsigten til hele Verden, eller mærk hyggen i Sørensminde. Send en uforpligtende forespørgsel og så vender vi tilbage med det perfekte tilbud til dig og din fest.

Børnefødselsdag

På Verdenskortet elsker vi børn, og vi sætter en stor ære i at kunne give børn en verden som en stor legeplads. Derfor har vi sammensat den perfekte dag til dit barns fødselsdag, hvor vi sørger for mad og sjov. Så inviter børnehaven eller familien med ned på Verdenskortet og få en uforglemmelig dag i sjove omgivelser.
Børnefødselsdag
Møder på Verdenskortet

Møder og konferencer

Indtag Verdenskortets unikke omgivelser og hold jeres næste møde hos os. Arranger et salgsmøde med udsigt til hele verden, eller book jeres helt private mødehus i hyggelige omgivelser. Vi skræddersyr jeres dag, så I får de ideelle omgivelser og redskaber til jeres møde

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram