DA EN DE

lokaler til møde & konference i hobro

Hold møde i unikke omgivelser

Hold jeres næste møde i unikke omgivelser – og I kan få det næsten som I vil have det… 
 
I kan brainstorme i plenum eller holde salgsmøde med udsigt til hele verden. Eller måske vil I hellere holde strategiseminar i jeres eget private mødehus. Vores fantastiske kok tilbyder forskellige mødemenuer, men er selvfølgelig altid åben for jeres ønsker.

mødehus
møde med forplejning hobro

corona-sikre møder

 Vi har sørget for at skabe de ideelle rammer, så jeres møde kan foregå corona-sikret og med afstand. Hold det i vores pavillon eller i eget mødehus med terrasse, forplejning, udendørs aktiviteter, grill-selv-menu, toiletter, samt gratis p-plads. 
 
Vi har mødelokaler med plads til op til 36 personer – med 1 meter afstand.

Mødelokaler på verdenskortet

På Verdenskortet har vi tre ideelle mødelokaler.
 
Det ene er vores mødehus, Sørensminde. Derudover har vi to større lokaler. Disse to lokaler kan bruges individuelt eller slås sammen – og giver dermed mulighed for at afholde et større salgsmøde, kick-off eller andre events i biografopstilling – og med stående bespisning af op til 120 personer. Se samtidig også hvilke redskaber vi kan tilbyde til jeres møde
møde lokale hobro
book mødelokale i hobro

få jeres eget privat mødehus

Hold jeres møde helt privat og uforstyrret i skønne omgivelser i vores smukke hus, Sørensminde. I har huset helt for jer selv.
 
Med sin egen private p-plads og terrasse, danner dette smukke, gamle hus en helt fantastisk ramme for en dag med møder, brainstorming eller seminarer. I kan se mere om Sørensminde og vores andre flotte lokaler længere nede.
 
Mad, drikke og forfriskninger serveres i huset – når det ønskes.

minigolf i pausen

Hos os må du gerne slå dine kolleger…

..altså ved at vinde, når I, i pausen kan tage et slag mini-golf.

minigolf jylland
attraktioner danmark

Optimale muligheder
for walk-and-talk

Der er optimale muligheder for walk-and-talk når I holder møder på verdenskortet. Tal mens I går i parken eller måske mens I krydser Australien til fods.

Vinsmagning i hele verden

Afslut eventuelt med en magisk vinsmagning i både Australien, Californien og Portugal..

Når dit møde er vel overstået kan I slutte dagen med en hyggelig tur på Verdenskortet i solnedgangen. Både stemningen og vinene er i top og er en super hyggelig måde at sige på gensyn efter en god dag.
vinsmagning hos verdenskortet
oplevelser for voksne

Søger i teambuilding nær viborg?

Så kombinér eventuelt dit møde med en teambuilding i oplevelsesparken. Leg nogle af de gamle lege der altid får smilet frem (og pulsen op), gå på stylter mens I nyder den friske luft ved Klejtrup Sø. På Verdenskortet er der massere af aktiviteter og muligheder for at lære dine kollegaer bedre at kende. 

overnatning

Når I holder jeres møde eller konference på Verdenskortet har I mulighed for at booke overnatning i nær-området. Herunder bl.a. Viborg, Hobro og Randers. Dette er optimalt, hvis jeres deltagere/kollegaer kommer langvejs fra, eller I ønsker at holde jeres møde over flere dage. 

teambuilding viborg

mødeforplejning

Læs mere om jeres muligheder for mødeforplejning. Her finder du de forskellige mødepakker vi tilbyder.

Scroll til toppen

Forespørgsel til møder

Indsend en uforpligtende forespørgsel til Verdenskortet. Vi vender tilbage med et tilbud til dig hurtigst muligt.

BEMÆRK: normalt mindste bestilling er 12 personer, kontakt os venligst på 98 54 61 32 såfremt du ønsker et tilbud på færre.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.