Konference- og mødelokaler

Møder på Verdenskortet
På Verdenskortet har vi tre ideelle og flotte lokaler til jeres næste møde eller konference. Vi har plads til de små møder, men også større salgsmøder og foredrag. Vores tre lokaler bidrager hver især med charme og en hyggelig atmosfære til jeres møde, og derud har de alle den ideelle beliggenhed og udsigt. Nedenfor kan I se, hvilke muligheder I har,  når I vælger at holde jeres næste møde på Verdenskortet. 

Sørensminde

Sørensminde er Jeres mulighed for at få et privat mødehus med egen terrasse og parkering.  Her kan I holde mødet eller konferencen i hyggelige omgivelser, hvor I fortsat har adgang til vores skønne park og ikke mindst Verdenskortet. Sørensminde kan rumme op til 50 personer, men er også ideel til de mere private og mindre møder. 

Glaspavillonen

Verdenskortet har i sin nyrenoverede glaspavillon plads til 120 personer, som gør den ideel til de større forsamlinger. Her samler vi flotte lokaler med en udsigt i Verdensklasse. I Glaspavillonen kan vi opstille mødet efter jeres behov, og vi har bl.a. plads til siddende biografopstilling. Når I sammensætter jeres møde eller konference med en af vores mødepakker, så kan vi ændre opstillinger i løbet af dagen, så der er plads til bespisning og ikke mindst seminarer og møder. 

Den Lille Sal

Den Lille Sal er nabosalen til Glaspavillonen. Her er det ideelt at holde de mindre møder og konferencer, men det er også perfekt til evt. aftenens bespisning. For store møder og konferencer, kan Den Lille Sal slås sammen med Glaspavillonen, så I får meget mere plads eller et samtalerum som en udvidelse til jeres møde i Glaspavillonen. 

Det tilbyder vi

Hold møder, teambuilding, salgsmøder eller andet på Verdenskortet
- Plads til op til 120 deltagere
- Store lyse lokaler
- Mobile og fleksible løsninger til størrelse, rum og layout.
- Mulighed for løbende forplejning
- Sjove aktiviteter i området
- Oplevelser og teambuilding
- Mulighed for overnatning i området
- AV og EDB udstyr
- Projekter og lærred

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram