Møder og konferencer

Hold møde i unikke omgivelser

Hold jeres næste møde i unikke omgivelser - og I kan få det næsten som I vil have det... 

I kan brainstorme i plenum eller holde salgsmøde med udsigt til hele verden. Eller måske vil I hellere holde strategiseminar i jeres eget private mødehus. Vores fantastiske kok tilbyder forskellige mødemenuer, men er selvfølgelig altid åben for jeres ønsker.
Møder på VerdenskortetKonference i nordjylland
Corona sikre møder
Sørensminde hus til møder og fester

Corona-sikre møder

Hold jeres næste møde på Verdenskortet. Vi har sørget for at skabe de ideelle rammer, så jeres møde kan foregå corona-sikret og med afstand. Hold det i vores pavillon eller i eget mødehus med terrasse, forplejning, udendørs aktiviteter, grill-selv-menu, toiletter, samt gratis p-plads. 

Vi har mødelokaler med plads til op til 36 personer - med 1 meter afstand.

Mødelokaler på Verdenskortet

På Verdenskortet har vi tre ideelle mødelokaler. 
Det ene er vores mødehus, Sørensminde. Derudover har vi to større lokaler. Disse to lokaler kan bruges individuelt eller slås sammen - og giver dermed mulighed for at afholde et større salgsmøde, kick-off eller andre events i biografopstilling - og med stående bespisning af op til 120 personer. Se samtidig også hvilke redskaber vi kan tilbyde til jeres møde
Møde i Glaspavillonen
Møde i Sørensminde
Sørensminde -det perfekte mødehus eller selskabslokale

Få jeres eget private mødehus

Hold jeres møde helt privat og uforstyrret i skønne omgivelser i vores smukke hus, Sørensminde. I har huset helt for jer selv.

Med sin egen private p-plads og terrasse, danner dette smukke, gamle hus en helt fantastisk ramme for en dag med møder, brainstorming eller seminarer. I kan se mere om Sørensminde og vores andre flotte lokaler længere nede. 
Mad, drikke og forfriskninger serveres i huset - når det ønskes

Minigolf i pausen

Hos os må du gerne slå dine kolleger...

..altså ved at vinde, når I, i pausen kan tage et slag mini-golf.
Slå din familie i minigolf

Optimale muligheder for walk-and-talk

Der er optimale muligheder for walk-and-talk når I holder møder på verdenskortet. Tal mens I går i parken eller måske mens I krydser Australien til fods.


Vinsmagning i hele verden

Afslut eventuelt med en magisk vinsmagning i både Australien, Californien og Portugal..

Når dit møde er vel overstået kan I slutte dagen med en hyggelig tur på Verdenskortet i solnedgangen. Både stemningen og vinene er i top og er en super hyggelig måde at sige på gensyn efter en god dag.
Gruppe på besøg

Teambuilding

Kombinér eventuelt dit møde med en teambuilding i parken. Leg nogle af de gamle lege der altid får smilet frem (og pulsen op), gå på stylter mens I nyder den friske luft ved Klejtrup Sø. På Verdenskortet er der massere af aktiviteter og muligheder for at lære dine kollegaer bedre at kende. 

Overnatning

Når I holder jeres møde eller konference på Verdenskortet har I mulighed for at booke overnatning i nær-området. Herunder bl.a. Viborg, Hobro og Randers. Dette er optimalt, hvis jeres deltagere/kollegaer kommer langvejs fra, eller I ønsker at holde jeres møde over flere dage. 
Leg i naturen er godt - også for voksne
Hold møder, teambuilding, salgsmøder eller andet på Verdenskortet

Find detaljerne her..

Læs mere om jeres muligheder for mødeforplejning. Her finder du de forskellige mødepakker vi tilbyder.

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram