julefrokost ud af huset

Årets julefrokost - mad ud af huset

Julen er en fantastisk højtid med hygge og skønt samvær i fokus. Til hyggeligt samvær hører også lækker mad og drikke, men hvad skal man vælge??
Sammensæt en lækker julefrokost eller -middag fra vores lækre menukort.

Verdenskortet søger for god og hjemmelavet mad, som vores dygtige kok tilbereder i vores eget køkken. Vi gør det nemt for dig at invitere gæster.

Det eneste du skal gøre, er at bestille mad og afhente hos os, så sørger vi for en fantastisk madoplevelse. Så gør det nemt for dig selv og bestil din julemenu ud af huset.

Se vores udvalg af lækre retter, og send os en mail med din forespørgsel eller ordre.

Julefrokost mad skal være noget særligt – og det sørger vi for, så du blot kan nyde dine gæsters selskab frem for at slide over gryderne i køkkenet. Afholder du årets julefrokost i Nordjylland eller Midtjylland, kan du med fordel benytte Verdenskortet ved Klejtrup til jule mad ud af huset Randers, Hobro, Skive, Viborg og omegn.

Vi har alle de klassiske retter der hører til en rigtig dansk julemiddag såsom julesild og marinerede sild med karrysalat, fiskefilet, tarteletter, lun leverpostej, flæskesteg med rødkål, medister, frikadeller, mørbrad, hamburgerryg, grønlangkål, brunede kartofler, ost og naturligvis risalamande.

julefrokost ud af huset skive
Scroll to Top

julefrokost ud af huset

Indsend en uforpligtende forespørgsel til Verdenskortet. Vi vender tilbage med et tilbud til dig hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.