Nyhed - De 17 Verdensmål

I sæson 2021
Pga. Covid-19 nedlukningen, er etableringen af området med De 17 Verdensmål desværre ikke blevet udført. 
Vi forventer at igangsætte byggeriet snarest, så det står klart til sæsonen 2021. 
De 17 Verdensmål
Kom og oplev De 17 Verdensmål på Verdenskortet!

Vi åbner et helt nyt område i 2021 - hér kan du lære om bæredygtige tiltag og få en visuel klima-øjenåbner. Lær mere om FN´s 17 Verdensmål når vi sætter fokus på bæredygtighed og forureningen i vores oceaner. Her finder du en bassin-model på 5 x 7 meter med verdenskortet flydende imellem en visualisering af de fem største plastsupper der findes i verdenshavene. 
I forbindelse med dette har vi, i højsæsonen, en workshop hvor børnene kan bygge både af genbrugsmaterialer for ”selvom det var skrot – kan vi gør´ det flot”. Få en snak om HVAD og HVOR MEGET vi egentligt smider væk mens du bygger og udsmykker.. Bagefter kan du tjekke din båds sødygtighed når du søsætter den i bassinet.
De 17 Verdensmål afstemning
På udstillingen vil DU også blive bedt om at tage stilling til bæredygtighed. Det foregår i form af en afstemning om hvilket af FN´s 17 Verdensmål der er vigtigst for DIG. Dette danner altid grundlag for store snakke og tanker hos både børn, unge og gamle. 
De 17 Verdensmål er lavet om til kuber med information og udfordringer - og så er de spredt ud over marken i et aktivitetscenter hvor du kan lege mens du lærer – en spændende og sjov oplevelse med information og bæredygtighed i højsædet.

Bestil allerede jeres billetter i dag, så I kan besøge Verdenskortets nye område i sæson 2020!

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk
CVR: 36331135

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram