DA EN DE

de 17 verdensmål

Pga. Covid-19 nedlukningen, er etableringen af området med De 17 Verdensmål desværre ikke blevet udført. 

Vi forventer at igangsætte byggeriet snarest, så det står klart til sæsonen 2021. 

Vi åbner et helt nyt område i 2021 – hér kan du lære om bæredygtige tiltag og få en visuel klima-øjenåbner. Lær mere om FN´s 17 Verdensmål når vi sætter fokus på bæredygtighed og forureningen i vores oceaner. Her finder du en bassin-model på 5 x 7 meter med verdenskortet flydende imellem en visualisering af de fem største plastsupper der findes i verdenshavene. 

I forbindelse med dette har vi, i højsæsonen, en workshop hvor børnene kan bygge både af genbrugsmaterialer for ”selvom det var skrot – kan vi gør´ det flot”. Få en snak om HVAD og HVOR MEGET vi egentligt smider væk mens du bygger og udsmykker.. Bagefter kan du tjekke din båds sødygtighed når du søsætter den i bassinet.

På udstillingen vil DU også blive bedt om at tage stilling til bæredygtighed. Det foregår i form af en afstemning om hvilket af FN´s 17 Verdensmål der er vigtigst for DIG. Dette danner altid grundlag for store snakke og tanker hos både børn, unge og gamle. 

De 17 Verdensmål er lavet om til kuber med information og udfordringer – og så er de spredt ud over marken i et aktivitetscenter hvor du kan lege mens du lærer – en spændende og sjov oplevelse med information og bæredygtighed i højsædet.

få jeres billetter her!

Bestil allerede jeres billetter i dag, så I kan besøge Verdenskortets nye område i sæson 2021!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.