de 17 verdensmål

Pga. Covid-19 nedlukningen, er etableringen af området med De 17 Verdensmål desværre ikke blevet udført. 

Vi forventer at igangsætte byggeriet snarest, så det står klart til sæsonen 2022. 

Vi åbner et helt nyt område i 2021 – hér kan du lære om bæredygtige tiltag og få en visuel klima-øjenåbner. Lær mere om FN´s 17 Verdensmål når vi sætter fokus på bæredygtighed og forureningen i vores oceaner. Her finder du en bassin-model på 5 x 7 meter med verdenskortet flydende imellem en visualisering af de fem største plastsupper der findes i verdenshavene. 

de 17 verdensmål
ny attraktion i hobro

I forbindelse med dette har vi, i højsæsonen, en workshop hvor børnene kan bygge både af genbrugsmaterialer for ”selvom det var skrot – kan vi gør´ det flot”. Få en snak om HVAD og HVOR MEGET vi egentligt smider væk mens du bygger og udsmykker.. Bagefter kan du tjekke din båds sødygtighed når du søsætter den i bassinet.

På udstillingen vil DU også blive bedt om at tage stilling til bæredygtighed. Det foregår i form af en afstemning om hvilket af FN´s 17 Verdensmål der er vigtigst for DIG. Dette danner altid grundlag for store snakke og tanker hos både børn, unge og gamle. 

lær om bæredygtighed
aktivitet center i hobro

De 17 Verdensmål er lavet om til kuber med information og udfordringer – og så er de spredt ud over marken i et aktivitetscenter hvor du kan lege mens du lærer – en spændende og sjov oplevelse med information og bæredygtighed i højsædet.

få jeres billetter her!

Bestil allerede jeres billetter i dag, så I kan besøge Verdenskortets nye område i sæson 2022!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.