I parken

Vi har samlet et overblik over alle de aktiviteter du kan finde i vores hyggelige park. Vi har aktiviteter for både små og store. I parken finder du bl.a. søde klappedyr, minigolf, hoppepuder og en snørklet labyrint. Vi har plads til hele familien, så tag en madkurv med og nyd vores skønne park, eller spis i vores cafeteria med et skønt og blandet udvalg.
labyrint i hobro
Søren Poulsen - historien bag verdenskortet

Verdenskortets historie

Læs kort historien om Verdenskortets oprindelse, og hvordan skaberen, Søren Poulsen, pludselig fik ideen om at bygge hele verden i Klejtrup Sø. Du finder hele historien om Søren Poulsen og Verdenskortet i vores lyttepost på Verdenskortet.

Åbningstider

Her finder I vores åbningstider for sæson 2020. Verdenskortet åbner for gæster d. 9 april, men har åbnet året rundt for arrangementer og fester. I højsæsonen har vi længere åbningstider, så husk at tjekke, hvor parken åbner, inden du kører mod Klejtrup. 
verden kort
verdens kortet barn voksen

Køb billetter

Planlæg turen hjemmefra og print jeres billetter inden i besøger Verdenskortet. I kommer hurtigere igennem entreen, og så er alt det praktiske jo på plads. Psst. Sommetider har vi gode tilbud på entre eller en af vores aftener med god og hjemmelavet mad.

Spis i parken

For os på Verdenskortet handler det om at skabe en uforglemmelig og dejlig dag for vores gæster. Derfor har vi i vores park skabt hyggelige omgivelser, hvor dig og din familie kan koble helt af. I kan derfor selv medbringe mad og drikke, som kan nydes i parken blandt vores mange dyr. I kan endda også låne en grill til grill-selv, eller bestille vores lækre grill-menu, hvor vi sørger for mad og service. Så bliver det ikke nemmere
medbring mad grill selv
Klassetur til Verdenskortet

Caféen

Det skal være nemt at besøge Verdenskortet,  og derfor tilbyder vi et lækkert udvalg af mad i vores hyggelige cafeteria. Her kan du og familien tage en pause fra alt det sjove i parken og nyde en af vores verdens menuer med en udsigt i Verdensklasse. I kan også nyde maden på vores helt nye teresse lige ved vandkanten af selve Verdenskortet. 

De 17 Verdensmål

På Verdenskortet kobler vi leg og læring sammen, og derfor udvider vi i sæson 2020 vores område. Nu kan I opleve FN's 17 Verdensmål, hvor vi sætter gang i tanker om bæredygtighed, plastik og meget mere. Vi sætter verdens plastik problemer i øjenhøjde med vores nye bassin, hvor hele Verden er illustreret sammen med plastsupper. Her kan børnene også bygge både af genbrugsmateriale, som kan søsættes i bassinet. 
17 verdensmål
Entrébillet til Verdenskortet for 1 voksen

Priser 

Her kan I læse mere om vores entrepriser for sæson 2020. Vi har billetter til voksne, børn og ikke mindst gruppepriser til grupper på min. 20 pers. I kan også købe sæsonkort til vores nye sæson, for kun 20 kr oveni i en dags billet. Bestil allerede nu!

Webshop

På Verdenskortet kan du finde massere af spændende souvenirs og andre sjove ting. Snart kan du også finde alt dette og meget mere på vores webshop her på Verdenskortet.dk - Vi fylder bl.a. lagret med unikke landkort/verdenskort og meget mere. Tjek det ud!
verdenskort danmark
Søren Poulsen, skaberen af Verdenskortet ved Klejtrup sø

Opdag området

På Verdenskortet sætter vi stor pris på vores gæster og derfor vil vi gerne hjælpe jer bedst muligt videre i det danske landskab. Verdenskortet er nemlig placeret midt i et område fyldt med oplevelser og overnatningsmuligheder. Og dem kan du tjekke ud lige her! Se hvad I kan nå at se efter jeres besøg på Verdenskortet, eller hvad I måske skal opleve næste gang.

Sjove opgaver/lyttepost

Hent de mange sjove opgaver og test din viden om hele Verden. Vi har både opgaver for store og små. Print dem derhjemme, eller spørg efter dem i vores butik - helt gratis. Du kan også høre hele historien om Søren Poulsen og Verdenskortet. 
børneaktiviteter

VERDENSKORTET

Søren Poulsens Vej 5 9500 Hobro
Tlf.: +45 9854 6132
Mail: info@verdenskortet.dk

Tilmeld nyhedsbrev


Copyright © 2019 Verdenskortet, Alle rettigheder forbeholdes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Der skete en fejl. Tjek dine oplysninger og prøv igen

Verdenskortet will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram