stressfrie oplevelser

Stressfrie oplevelser

oplevelser i jylland - sommerferie 2022

I Jylland får du afviklet den stress, din travle hverdag har båret med sig – sluk din mail, og gør noget godt for dig selv og din familie, så I sammen tilføjer flere minder til livet.

Et besøg hos Verdenskortet, Energimuseet eller Mønsted Kalkgruber giver atter overskud på kontoen, så prioriter at komme ud og se noget nyt – så skal din mail nok vente på dig til du kommer tilbage igen.

Stressfrie oplevelser er så vigtige, og især hvis du ønsker at bringe mere luft ind i sindet. Uden disse stressfrie oplevelser, glider dit overskud en tak længere væk for hver dag, der går, men det agter vi hos Verdenskortet, Energimuseet og Mønsted Kalkgruber at forhindre.

Facebook er et fantastisk sted, hvis du ønsker at finde attraktionerne og deres åbningstider, nyheder, samt andres bedømmelser af stederne. På Facebook kan du både finde frem til attraktionerne, men det er også på Facebook, at du finder inspiration til andre lokationer, I kan opleve. På Facebook finder du oplevelser for ældre, aktiviteter for hele familien og alt der i mellem.

energimuseet
Mønsted Kalkgruber
hobro seværdigheder

sommerferie i jylland

Mange blev introduceret for begrebet “STAYCATION” i sommeren 2020, da danskerne, grundet Covid-19 pandemien, afholdte deres sommerferie inden for landets grænser. En staycation indebærer netop, at man ikke rejser udenlands når man holder ferie, og for mange har det vist sig, at Danmark er et yderst fantastisk land at holde sommerferie i. Uanset om allerede I ved, hvilken sommerferie I skal holde, bør I overveje at køre en tur gennem det jyske og besøge bl.a. Verdenskortet. Det emmer af gode oplevelser og attraktioner i Jylland.

oplevelser i viborg for børn og voksne

 Hos Verdenskortet afholder du ferie i Danmark, samtidig med, at du besøger hele verden – her er plads til fantastiske familie oplevelser, aktiviteter for børn og stressfrie oplevelser. Oplev en stressfri atmosfære i vores park, som er fuld af liv og kan give din familie en oplevelse, I sjældent glemmer. 

familieoplevelser: 3 fede attraktioner i jylland

For at gøre det nemt, overskueligt og billigt for dig at planlægge et besøg til Viborg og omegn, har de tre største turistattraktioner, Mønsted Kalkgruber, Energimuseet og Verdenskortet, indledt et samarbejde til fordel for vores gæster. Hvis du køber sæsonkort til ét af disse tre steder, får du 50% i rabat på entrébilletten til de to andre steder, uanset hvilken attraktion du besøger først. Alle attraktionerne er fyldt med fantastiske oplevelser, og du har mulighed for at købe sæsonkort alle tre steder.

Har du én eller flere dage til at udforske området, og vil du gerne have mere info? Klik ind på www.stressfrieoplevelser.dk, og find mere info om både energimuseet, Verdenskortet og Mønsted Kalkgruber, så du ved hvordan du skal bruge dine feriedage i Danmark.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.