Attraktion verdenskortet

Unik seværdighed nær Hobro

Søger du spændende attraktioner og oplevelser i jylland?

Så er du endt det rette sted!

Vores attraktion og oplevelsespark »Verdenskortet i Hobro« er som ingen andre attraktioner i Nordjylland. Her kan du nemlig tage en verdensomrejse over en eftermiddag, og meget mere. Er du klar til at opleve hele verden? Køb din billet her. 

attraktioner danmark
attraktion i nordjylland

Velkommen til vores oplevelsespark

Hver eneste verdensdel er placeret som mindre øer i vandet, hvor børn kan hoppe fra Europa til Asien på ingen tid. Verdenskortets oplevelsespark gemmer på en masse glæder, som vi gerne vil dele med alle gæster. 

Verden kan være din legeplads hele sommeren, og her er desuden også her er desuden nok af oplevelser i påsken og aktiviteter i efterårsferien.

Oplevelser for børn og voksne

Ved grænsen mellem Nordjylland og Midtjylland finder man en unik park, hvor hele familien har mulighed for at nyde en dag under åben himmel. Verdenskortets park ved Klejtrup sø sørger for, at I kan få en sjov og lærerig dag, i mens I befinder jer i de smukkeste omgivelser – her kan I klappe søde dyr, spille gamle spil, spille minigolf, hoppe på hoppepude og meget mere.

Hunde er også meget velkommen, så længe de er i snor.

sjov for børn i jylland
grill selv hos verdenskortet

Skræddersy jeres besøg i oplevelsesparken

Oplevelsesparken fylder et stort område, og yderligere har vi et godt udvalg af aktiviteter for børnefamilier. På den måde har I selv mulighed for at vælge til og fra, så dagen passer lige netop til jeres familie. Når sulten melder sig, kan I enten spise medbragt mad, og samtidig benytte jer af grill-området. I kan også bestille mad hos os hjemmefra eller benytte jer af vores café.

Kom i hopla

Hver eneste verdensdel er placeret som mindre øer i vandet, hvor børn kan hoppe fra Europa til Asien på ingen tid. Verdenskortets oplevelsespark gemmer på en masse glæder, som vi gerne vil dele med alle gæster.

oplevelser for børn nordjylland
attraktioner i jylland

Oplev den store verden

Verdenskortet ved Klejtrup emmer af oplevelser for børn. Hver eneste verdensdel er placeret som mindre øer i vandet, hvor børn & voksne kan hoppe fra Europa til Asien på ingen tid. Oplev det imponerende atlas af sten skabt af Søren Poulsen i årene 1944 – 1969 og siden vedligeholdt og værnet om af de efterfølgende generationer. Se mere om tilblivelsen af parken her. Verdenskortets oplevelsespark gemmer på en masse glæder, som vi gerne vil dele med alle vores gæster.

Her må du slå din familie..

…i minigolf i hvert fald. På vores minigolfbane kan I konkurrere mod hinanden på 18 forskellige huller. I kan også lege løs på en af vores legepladser, og afprøve dine seneste tricks af på hoppepuden. Besøg også vores lyttepost, og hør historien om Verdenskortets om det store arbejde, det har været at udforme hele verden samt den park, der står her i dag.

minigolf jylland
kaniner på verdenkortet

’Dyre’ oplevelser

Kom helt ned i gear og klap gederne, som elsker at hoppe rundt og lege.
Først på sæsonen kan I opleve de helt små gedekid. Tag jer tid til at beundre de smukke fugle, som I finder rundt omkring i parken, og husk at slå et smut forbi og kig til vores søde kaniner.

Sjove oplevelser for alle

Børn og voksne kan både få oplevelser til vands, til lands og i luften, når I vælger at besøge Verdenskortets park. Først og fremmest kan I sammen gå jorden rundt og opleve de mange forskellige landes flag, bjerge, ørkener og floder. Derudover har børnene mulighed for at sejle rundt i vores udgave af Stillehavet, hvor vi har en del mindre både til rådighed. Og så skal I ikke glemme en tur i vores udkigstårn, hvor I kan dreje roret & få fortalt historien om Verdenskortet, i mens I har udsyn over hele den vide verden.
oplevelser for børn jylland
hoppepude

Udendørs aktiviteter

Vi har et stort udvalg af forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Verdenskortets park er opdelt i forskellige områder, hvor der er rig mulighed for læring og sjov. Oplev blandt andet den snørklede labyrint, hvor I sammen skal prøve at finde vejen ud igen. Udfordre din mor eller far til at gå på stylter og se om dine bedsteforældre kan huske nogle af de gamle lege fra deres barndom.

Naturoplevelser

Udover de mange aktiviteter i parken, som vi tilbyder, er det også muligt at trække sig lidt tilbage og nyde en stille stund i naturen. Vi har flere naturområder, og på jeres gåtur på parkens stier, kan I læse om Danmark og resten af verden på de forskellige informationsskilte, så I stadig får en del af oplevelsen ved at gå tur i naturen.

attraktioner danmark
skoleudflugt jylland

Send din lærer til afrika

– eller Nordpolen eller Borneo eller?
Tag geografitimen med udenfor, og rejs jorden rundt med din klasse på jeres besøg. Find ud af, hvor Indien ligger, hvor stor Sahara egentlig er, og hvordan det tyrkiske flag ser ud. Spring fra Danmark til Peru, eller rejs tværs gennem Europa. Hvis du vil vide mere om klassearrangementer og skoleudflugt, så ring gerne til os, eller send os en mail.

Er du klar til at opleve verdenen?

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.